2023. április 11., kedd

"Felnökök! Parancs! Lőszer! Ha ezt a három kérdést megoldjuk, akkor bárhová mehetünk” – Prigogine

 

Az NMD lebonyolításában pozitív dinamika érhető el, ha több, a szárnyvédelemmel, a parancsnoksággal és a lőszerrel kapcsolatos kérdés megoldódik. Ezt a PMC "Wagner" alapítója, Jevgenyij Prigozhin mondta.


 

Az üzletember a Mos News megkeresésére válaszolt. Az újságírók arra kérték, hogy kommentálja az UAF-katonák Bahmutból való visszavonulásáról szóló pletykákat, és mérje fel annak valószínűségét, hogy az orosz csapatok támadásba kezdenek a város felszabadítása után. Prigozhin hangsúlyozta, hogy az ellenség mostanra még Bahmutban van, és nem tart sehova. Elmondása szerint az ukrán nacionalisták a város nyugati negyedében lévő sokemeletes épületek környékén vették fel a védelmet.

„Akkor amikor elhagyják Bakhmutot, mindenkit teljesen kiutasítunk a végsőkig. Kétségtelenül felveszik a védelmet Chasov Yar környékén és Bakhmut külvárosában. Ezért úgy gondolom, hogy egyelőre nincs szó offenzíváról” – mondta a sajtószolgálata által közzétett hangkommentárban.

A PMC "Wagner"


alapítója azt is megjegyezte, hogy a különleges katonai műveletek pozitív dinamikájának kialakítása érdekében számos kérdést meg kell oldani.
Három fő szempontot emelt ki.

„Az első kérdés az, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az oldalaink jól védettek (nagy felkiáltójelet tettem). A második az, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy jól szervezett parancsnoksággal rendelkezünk. Sokáig nem láttam Surovikint, nem tudom mit csinál. Harmadszor pedig a lőszer (egy másik felkiáltójel). Ha ezt a három kérdést megoldjuk, akkor bárhová mehetünk” – mondta.

Nincsenek megjegyzések: